En snickare i Kalmar som fixar vår trappa

En snickare i Kalmar som fixar vår trappa

God morgonfina följare

Måndag igen och solen skiner här i Kalmar. Jag känner mig pepp för en ny vecka, gör ni? Vi har en snickare hemma nu som ska renovera våran trappa upp till ovanvåningen. Där uppe har vi alla sovrum så nu under tiden så har vi flyttat ner våran säng till vardagsrummet så att vi ska slippa använda trappan under tiden som de håller på. Trappan är inklädd i någon gammal sliten heltäckningsmatta men nu ska vi ta bort den och slipa iordning den så att träet kommer fram.

Jag och min sambo är inte så händiga av oss så vi anlitar hellre en snickare för att göra jobbet, så vet vi att det blir snyggt och bra. Vi fick tips av våra grannar som anlitat en firma i Kalmar som de var så nöjda med och då kontaktade vi de, för det känns ju alltid bra att ha en personlig rekommendation. Firman är ganska nystartad men de som jobbar där har många års erfarenhet sedan tidigare så därför känns det ändå tryggt. De har dessutom gott om bilder på arbetsprover på sin hemsida och sin Facebook så då får man också mer förtroende. För det är klart att man har hört och sett många skräckhistorier om hantverkare som gör helt vansinniga jobb eller bara slösar bort tid och där ingenting blir klart, men pengar kräver de ändå.

Våra snickare började förra veckan och är säkra på att de blir klara denna veckan. Det vore ju skönt såklart så att vi kan flytta upp i vårt sovrum igen och dessutom ska det blir så härligt att få iordning på trappan. Jag har mest bara stört mig på den där fula heltäckningsmattan och det kommer verkligen bli ett lyft nu när den försvinner. Jag får visa er bild sen när det är klart, så kan ni får se både före och efterbilder. Nu önskar jag er en fin dag så hörs vi snart igen!


Kommentarer är stängda.