När de bytte golv innanför ytterdörren

När de bytte golv innanför ytterdörren

Hej på er igen. Hur mycket har ni längtat efter att jag ska komma tillbaka och uppdatera bloggen? Jag har längtat otroligt mycket och därför tänkte jag uppdatera med ett inlägg om när jag fick hjälp med att byta golv av Allbyggnation & Service som erbjuder byggservice i Lerum.

Mitt golv i hallen har vart väldigt smutsigt och slitet eftersom man naturligtvis går in med smutsiga och blöta skor där när man kommer hem från jobbet till exempel. Det är trägolv och man kan säga att det har gått av och börjat buckla sig vilket inte ser jättebra ut. Det hjälper inte med en dörrmatta och därför ville jag byta till klinkergolv just innanför dörren eftersom det tål vatten och smuts mycket bättre än trä. Jag letade mycket efter ett företag som erbjuder byggservice i Lerum som kunde hjälpa mig med just detta och det var då jag ramlade över Allbyggnation & Service som faktiskt kunde hjälpa mig med golvet. De började med att riva bort trägolvet och jag hade redan sedan innan valt ut vilket klinkergolv jag ville ha så det gick snabbt och smidigt för dom att lägga detta golv och nu, flera veckor efteråt så har det inte vart några problem alls med vatten och golvet har verkligen inte blivit förstört. Golvet är också väldigt snyggt vilket är riktigt bra. Jag måste bara säga att om ni behöver en firma som erbjuder byggservice i Lerum med omnejd så anlita Allbyggnation & Service! Ni kommer inte bli missnöjda, det kan jag lova. Jag lägger ut bilder på golvet, både hur det såg ut före och efter så ni får se hur illa det kan bli när man har trägolv innanför ytterdörren. Ha det bra!


Kommentarer är stängda.