Nellie Nettis Design & Inredning

Nellie Nettis Design & Inredning

God dagens! Varmt välkommen ska du vara hit till mig och min blogg för ett nytt inlägg, förhoppningsvis kommer du gilla dagens inlägg. Min tanke är att jag ska berätta för er om företaget Nellie Nettis Design & Inredning, hos dem har jag köpt en del möbler i Båstad.

Ni kanske redan är medvetna om att vi har renoverat lite här hemma den senaste tiden, det är mycket som har förändrats. Vi har bland annat lagt ett nytt golv i vardagsrummet och vårt sovrum, dessutom har vi fått hjälp att bygga en platsbyggd bokhylla i vardagsrummet och på vårt kontor. När all den grundläggande renoveringen var färdig återstod det bara att byta ut lite inredning, därför vände vi oss till det här företaget för att köpa lite nya möbler i Båstad. Hos dem hittade vi en hel del saker som skulle passa perfekt till vårt nya golv och det nya snickeriet. Vi hittade bland annat en ny soffa med tillhörande fåtöljer, utöver det hittade vi många fina dekorationer till bokhyllorna. Efter att vi hade inrett färdigt var det som ett helt nytt vardagsrum och sovrum, även kontoret såg ut som ett helt nytt rum. Jag blev faktiskt lite förvånad över hur stor skillnad det gjorde att bara ändra några små delar, idag är jag mycket mer nöjd med hur vårt hem ser ut. Med det sagt vill jag rekommendera er att kolla in det här företaget om ni letar efter riktigt fina dekorationer eller möbler i Båstad, jag tror verkligen att de har någonting för alla olika hem och dess stilar.


Kommentarer är stängda.