Snickra ihop ett bord

Snickra ihop ett bord

Hejsan hoppsan bloggen! Nedräkningen mot semestern har minst sagt börjat. Jag sitter här med fyra arbetsdagar kvar och försöker planera lite vad jag ska göra under min långa semester. Det kommer bli en sommar hemma i Piteå den här gången och jag känner mig faktiskt ganska nöjd med det. Någonting vill jag dock hitta på och jag är lite intresserad av att ge mig på specialsnickeri, utveckla mina hantverkarkunskaper en aning. Specialsnickeri skiljer sig en del från den vanliga typen av snickeri och det är lite mer detaljerat samtidigt som det oftast handlar om lite mindre objekt snarare än ett hus eller en altan. För några veckor sedan var jag hos en vän till mig och käkade lite middag, det var då som jag fick upp ögonen för just specialsnickeri. Han hade några riktigt tjusiga hantverk i köket som jag blev väldigt intresserad av. Visserligen så hade inte han tillverkat de själv utan de var köpta från något företag som håller på med specialsnickeri. Jag å andra sidan tänker nog ge mig på ett försök och snickra ihop ett bord till uterummet, lika bra att börja med något storslaget direkt. Ett bord av massivt trä tror jag kan passa perfekt till mitt uterum, speciellt med tanke hur inredningen ser ut där. Jag skulle ändå säga att jag är ganska duktig med verktygen och att det inte alls är någon omöjlighet, men samtidigt så har jag aldrig gjort åtagit mig den här typen av projekt förut. Så det är ganska svårt att säga hur det här kommer gå, men jag kan åtminstone ge mig på ett försök. Det värsta som kan hända är att jag får beställa ett bord istället och det skulle inte vara hela världen. Nu ska jag ge mig ut en sväng i solen och bara njuta av sommaren i Piteå.  


Kommentarer är stängda.